Dracozz B.V. is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Dracozz B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payroll organisatie zoals Dracozz B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die een onderneming als Dracozz B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Dracozz B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Meer weten over Dracozz B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Dracozz B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Delft. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Dracozz B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 63563746. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Dracozz B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.