Dost Payroll BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Dost Payroll BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elke payroller kies, net als Dost Payroll BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Extra info over Dost Payroll BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Dost Payroll BV. Zo is deze onderneming gelegen in Tilburg. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Dost Payroll BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 67921116. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Dost Payroll BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payrollbedrijf zoals Dost Payroll BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Dost Payroll BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.