Dort Payroll BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Dort Payroll BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Dort Payroll BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Dort Payroll BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Boxtel. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Dort Payroll BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 67531032. Op deze pagina kan je ook lezen wat Dort Payroll BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller zoals Dort Payroll BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Dort Payroll BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller kies, net als Dort Payroll BV een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel erachter komen welke payroller het best bij jouw bedrijf past.