Dominor People BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Dominor People BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Dominor People BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Dominor People BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller hanteert, net als Dominor People BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over Dominor People BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Dominor People BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Raalte. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Dominor People BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 70869553. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Dominor People BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen provincie.