Doelgroepwerkt.nl BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Doelgroepwerkt.nl BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals Doelgroepwerkt.nl BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die gebruikt maakt van een payroller als Doelgroepwerkt.nl BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Doelgroepwerkt.nl BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welke payroll organisatie het meest bij jou past.

Extra informatie over Doelgroepwerkt.nl BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Doelgroepwerkt.nl BV. Zo is deze onderneming gelegen in Vught. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Doelgroepwerkt.nl BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 64524205. Op deze site kan je ook zien wat Doelgroepwerkt.nl BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen omgeving.