Document IT Benelux B.V. is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Document IT Benelux B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Document IT Benelux B.V.

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Document IT Benelux B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Amsterdam. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Document IT Benelux B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 60331895. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Document IT Benelux B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het verstandig om te kiezen voor een organisatie in de eigen regio.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Document IT Benelux B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die een partner als Document IT Benelux B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf rekent, net als Document IT Benelux B.V. een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct inzien welke payroller het best bij jouw onderneming past.