Dna 360 Payroll BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Dna 360 Payroll BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Iedere payroller kies, net als Dna 360 Payroll BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Extra info over Dna 360 Payroll BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Dna 360 Payroll BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Helmond. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Dna 360 Payroll BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 61773182. Op deze website kan je ook lezen wat Dna 360 Payroll BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroller vergelijkbaar met Dna 360 Payroll BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als Dna 360 Payroll BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.