DNA 360 Holding BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. DNA 360 Holding BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer info over DNA 360 Holding BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf DNA 360 Holding BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Helmond. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, DNA 360 Holding BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 14127229. Op deze pagina kan je ook zien wat DNA 360 Holding BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals DNA 360 Holding BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als DNA 360 Holding BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller kies, net als DNA 360 Holding BV een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.