DNA 360 Flex BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. DNA 360 Flex BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll onderneming vergelijkbaar met DNA 360 Flex BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als DNA 360 Flex BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf kies, net als DNA 360 Flex BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welke payroller het meest bij jou past.

Meer weten over DNA 360 Flex BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf DNA 360 Flex BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Helmond. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, DNA 360 Flex BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 60478551. Op deze website kan je ook lezen wat DNA 360 Flex BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen buurt.