DL Personeelsdiensten BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. DL Personeelsdiensten BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over DL Personeelsdiensten BV

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf DL Personeelsdiensten BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Oud-Beijerland. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, DL Personeelsdiensten BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 69448671. Op deze webpagina kan je ook lezen wat DL Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll onderneming zoals DL Personeelsdiensten BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als DL Personeelsdiensten BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf hanteert, net als DL Personeelsdiensten BV een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je direct inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.