DKMEX Services BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. DKMEX Services BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met DKMEX Services BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die een partner als DKMEX Services BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf bepaalt, net als DKMEX Services BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Meer info over DKMEX Services BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf DKMEX Services BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Badhoevedorp. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, DKMEX Services BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 64701530. Op deze website kan je ook zien wat DKMEX Services BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen regio.