DitLoont BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. DitLoont BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer info over DitLoont BV

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf DitLoont BV. Zo is deze organisatie gelegen in Lochem. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. DitLoont BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 61772984. Op deze site kan je ook inzien wat DitLoont BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met DitLoont BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een partij als DitLoont BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller hanteert, net als DitLoont BV een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je direct bekijken welke payroll organisatie het best bij jou past.