Directchauffeurs.nl BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Directchauffeurs.nl BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroller zoals Directchauffeurs.nl BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat een partner als Directchauffeurs.nl BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elke payroller bepaalt, net als Directchauffeurs.nl BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld bezuinigen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Directchauffeurs.nl BV

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf Directchauffeurs.nl BV. Zo is deze organisatie gelegen in Bergentheim. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Directchauffeurs.nl BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 50639951. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Directchauffeurs.nl BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen omgeving.