Direct Smart Personeel is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Direct Smart Personeel kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer info over Direct Smart Personeel

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf Direct Smart Personeel. Zo is deze organisatie gevestigd in Lichtenvoorde. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Direct Smart Personeel is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 67414249. Op deze pagina kan je ook inzien wat Direct Smart Personeel ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Direct Smart Personeel neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Direct Smart Personeel wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elke payroller rekent, net als Direct Smart Personeel een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.