Direct Payrolling Services B.V. is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Direct Payrolling Services B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Direct Payrolling Services B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die een bedrijf als Direct Payrolling Services B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf kies, net als Direct Payrolling Services B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welke payroller het best bij jou past.

Meer informatie over Direct Payrolling Services B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Direct Payrolling Services B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Arnhem. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Direct Payrolling Services B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 67718671. Op deze site kan je ook zien wat Direct Payrolling Services B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen regio.