DIRECT HR & Payroll Solutions B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. DIRECT HR & Payroll Solutions B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer info over DIRECT HR & Payroll Solutions B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf DIRECT HR & Payroll Solutions B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Arnhem. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. DIRECT HR & Payroll Solutions B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 62055097. Op deze site kan je ook zien wat DIRECT HR & Payroll Solutions B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om te beslissen voor een partner in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals DIRECT HR & Payroll Solutions B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat een partner als DIRECT HR & Payroll Solutions B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller kies, net als DIRECT HR & Payroll Solutions B.V. een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je direct bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.