Diomax Sporkslede Beheer BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Diomax Sporkslede Beheer BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll organisatie zoals Diomax Sporkslede Beheer BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Diomax Sporkslede Beheer BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Diomax Sporkslede Beheer BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Diomax Sporkslede Beheer BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Diomax Sporkslede Beheer BV. Zo is dit bedrijf gelegen in IJsselstein. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Diomax Sporkslede Beheer BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 30175619. Op deze website kan je ook inzien wat Diomax Sporkslede Beheer BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen omgeving.