Dijkhuis Personeelsdiensten Vof. is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Dijkhuis Personeelsdiensten Vof. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Dijkhuis Personeelsdiensten Vof. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De ondernemer die een partij als Dijkhuis Personeelsdiensten Vof. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Elke payroller bepaalt, net als Dijkhuis Personeelsdiensten Vof. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Extra informatie over Dijkhuis Personeelsdiensten Vof.

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Dijkhuis Personeelsdiensten Vof.. Zo is deze onderneming gelegen in Almere. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Dijkhuis Personeelsdiensten Vof. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 52182886. Op deze site kan je ook lezen wat Dijkhuis Personeelsdiensten Vof. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen regio.