Dijk handel is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Dijk handel kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Dijk handel neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Dijk handel is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf kies, net als Dijk handel een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je direct inzien welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over Dijk handel

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Dijk handel. Zo is dit bedrijf gevestigd in Almelo. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Dijk handel is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 6076320. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Dijk handel ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen buurt.