Diepen People B.V. is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Diepen People B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller rekent, net als Diepen People B.V. een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.

Meer info over Diepen People B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Diepen People B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Amsterdam. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Diepen People B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 69595496. Op deze website kan je ook inzien wat Diepen People B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller zoals Diepen People B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Diepen People B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.