Devocare Payroll B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Devocare Payroll B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Devocare Payroll B.V. een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Meer info over Devocare Payroll B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Devocare Payroll B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Uden. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Devocare Payroll B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 53958217. Op deze website kan je ook lezen wat Devocare Payroll B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen buurt.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Devocare Payroll B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als Devocare Payroll B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.