Detailresult Productie Personeel BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Detailresult Productie Personeel BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met Detailresult Productie Personeel BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Detailresult Productie Personeel BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je weten wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Detailresult Productie Personeel BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welke payroll organisatie het meest bij jou past.

Meer info over Detailresult Productie Personeel BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Detailresult Productie Personeel BV. Zo is deze organisatie gelegen in Velsen-Noord. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Detailresult Productie Personeel BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 34348644. Op deze webpagina kan je ook zien wat Detailresult Productie Personeel BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen omgeving.