Detailresult Logistiek Personeel BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Detailresult Logistiek Personeel BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra info over Detailresult Logistiek Personeel BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Detailresult Logistiek Personeel BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Velsen-Noord. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Detailresult Logistiek Personeel BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 34348647. Op deze website kan je ook zien wat Detailresult Logistiek Personeel BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Detailresult Logistiek Personeel BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als Detailresult Logistiek Personeel BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller kies, net als Detailresult Logistiek Personeel BV een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.