DetaBaas BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. DetaBaas BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over DetaBaas BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf DetaBaas BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Amstelveen. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. DetaBaas BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 63322900. Op deze website kan je ook tot je nemen wat DetaBaas BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven graag af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met DetaBaas BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een bedrijf als DetaBaas BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Ieder bedrijf rekent, net als DetaBaas BV een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.