Den Breejen Workforce BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Den Breejen Workforce BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Den Breejen Workforce BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als Den Breejen Workforce BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je weten wat payrolling kost? Elk bedrijf rekent, net als Den Breejen Workforce BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk bekijken welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Extra informatie over Den Breejen Workforce BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Den Breejen Workforce BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Wijchen. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Den Breejen Workforce BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 59488867. Op deze site kan je ook inzien wat Den Breejen Workforce BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen buurt.