Delta Betonwerken BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Delta Betonwerken BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer info over Delta Betonwerken BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Delta Betonwerken BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Nuenen. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Delta Betonwerken BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 56374771. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Delta Betonwerken BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals Delta Betonwerken BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een onderneming als Delta Betonwerken BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Delta Betonwerken BV een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jou past.