Dekon B.V. is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Dekon B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Dekon B.V. een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk inzien welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Extra info over Dekon B.V.

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Dekon B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Emmen. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Dekon B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 17248595. Op deze website kan je ook zien wat Dekon B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Dekon B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als Dekon B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.