De Wolff Werkt is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. De Wolff Werkt kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller zoals De Wolff Werkt neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat een partij als De Wolff Werkt inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Iedere payroller kies, net als De Wolff Werkt een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welke payroller het meest bij jou past.

Extra info over De Wolff Werkt

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf De Wolff Werkt. Zo is dit bedrijf gevestigd in Langweer. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, De Wolff Werkt is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 67905293. Op deze site kan je ook lezen wat De Wolff Werkt ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen buurt.