De Schildersmakelaars B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. De Schildersmakelaars B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elke payroller kies, net als De Schildersmakelaars B.V. een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over De Schildersmakelaars B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf De Schildersmakelaars B.V.. Zo is deze organisatie gevestigd in Groningen-Stad. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, De Schildersmakelaars B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 1174554. Op deze website kan je ook zien wat De Schildersmakelaars B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll onderneming zoals De Schildersmakelaars B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als De Schildersmakelaars B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.