De Rondweg Personeelsdiensten BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. De Rondweg Personeelsdiensten BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als De Rondweg Personeelsdiensten BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welke payroller het meest bij jou past.

Extra informatie over De Rondweg Personeelsdiensten BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf De Rondweg Personeelsdiensten BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Ter Apel. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, De Rondweg Personeelsdiensten BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 60466146. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat De Rondweg Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met De Rondweg Personeelsdiensten BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die een onderneming als De Rondweg Personeelsdiensten BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.