de Poel Payroll Services B.V. is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. de Poel Payroll Services B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over de Poel Payroll Services B.V.

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf de Poel Payroll Services B.V.. Zo is deze onderneming gelegen in Amsterdam. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, de Poel Payroll Services B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 58932569. Op deze website kan je ook zien wat de Poel Payroll Services B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals de Poel Payroll Services B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een partner als de Poel Payroll Services B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf rekent, net als de Poel Payroll Services B.V. een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.