De Payroll Maatschappij B.V. is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. De Payroll Maatschappij B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Iedere payroller hanteert, net als De Payroll Maatschappij B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je direct erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Extra informatie over De Payroll Maatschappij B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf De Payroll Maatschappij B.V.. Zo is deze onderneming gelegen in Breda. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, De Payroll Maatschappij B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 67251536. Op deze website kan je ook lezen wat De Payroll Maatschappij B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll onderneming vergelijkbaar met De Payroll Maatschappij B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als De Payroll Maatschappij B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.