De Nederlandse Payroll Maatschappij B.V. is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. De Nederlandse Payroll Maatschappij B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf rekent, net als De Nederlandse Payroll Maatschappij B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.

Meer informatie over De Nederlandse Payroll Maatschappij B.V.

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf De Nederlandse Payroll Maatschappij B.V.. Zo is deze onderneming gevestigd in Doetinchem. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. De Nederlandse Payroll Maatschappij B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 64929280. Op deze site kan je ook lezen wat De Nederlandse Payroll Maatschappij B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om te beslissen voor een partner in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payrollbedrijf zoals De Nederlandse Payroll Maatschappij B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als De Nederlandse Payroll Maatschappij B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.