De Maak Gilde BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. De Maak Gilde BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payroller vergelijkbaar met De Maak Gilde BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die een partij als De Maak Gilde BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Elk bedrijf kies, net als De Maak Gilde BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s over houden door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk inzien welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over De Maak Gilde BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf De Maak Gilde BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Meppel. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. De Maak Gilde BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 60547596. Op deze website kan je ook zien wat De Maak Gilde BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen provincie.