De Haan Facilitaire Dienstengroep BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. De Haan Facilitaire Dienstengroep BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elke payroller rekent, net als De Haan Facilitaire Dienstengroep BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welke payroller het best bij jou past.

Extra informatie over De Haan Facilitaire Dienstengroep BV

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf De Haan Facilitaire Dienstengroep BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Purmerend. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. De Haan Facilitaire Dienstengroep BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 36042423. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat De Haan Facilitaire Dienstengroep BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming zoals De Haan Facilitaire Dienstengroep BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroller als De Haan Facilitaire Dienstengroep BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.