De Gilde Groep Projecten BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. De Gilde Groep Projecten BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over De Gilde Groep Projecten BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf De Gilde Groep Projecten BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Meppel. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, De Gilde Groep Projecten BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 53814266. Op deze pagina kan je ook zien wat De Gilde Groep Projecten BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf zoals De Gilde Groep Projecten BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als De Gilde Groep Projecten BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elk bedrijf rekent, net als De Gilde Groep Projecten BV een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welke payroller het meest bij jouw onderneming past.