De Engel personeelsdiensten B.V. is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. De Engel personeelsdiensten B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met De Engel personeelsdiensten B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als De Engel personeelsdiensten B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf rekent, net als De Engel personeelsdiensten B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Extra info over De Engel personeelsdiensten B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf De Engel personeelsdiensten B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Houten. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, De Engel personeelsdiensten B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 68204051. Op deze webpagina kan je ook lezen wat De Engel personeelsdiensten B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen omgeving.