De Basis Salaris BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. De Basis Salaris BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller kies, net als De Basis Salaris BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over De Basis Salaris BV

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf De Basis Salaris BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Sliedrecht. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. De Basis Salaris BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 65138368. Op deze website kan je ook zien wat De Basis Salaris BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll organisatie zoals De Basis Salaris BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat een onderneming als De Basis Salaris BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.