DB Employment BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. DB Employment BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer weten over DB Employment BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf DB Employment BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Sliedrecht. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, DB Employment BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 65632796. Op deze site kan je ook inzien wat DB Employment BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met DB Employment BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat een onderneming als DB Employment BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller hanteert, net als DB Employment BV een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je simpel inzien welke payroll organisatie het best bij jou past.