David Beloont BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. David Beloont BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer info over David Beloont BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf David Beloont BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Nijmegen. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, David Beloont BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 9147350. Op deze site kan je ook zien wat David Beloont BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller vergelijkbaar met David Beloont BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als David Beloont BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als David Beloont BV een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je direct bekijken welke payroll organisatie het meest bij jou past.