Dat Loont B.V. is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Dat Loont B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer info over Dat Loont B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Dat Loont B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Mussel. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Dat Loont B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 56363346. Op deze site kan je ook lezen wat Dat Loont B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller zoals Dat Loont B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als Dat Loont B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf rekent, net als Dat Loont B.V. een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk erachter komen welke payroller het meest bij jouw onderneming past.