Daluwa B.V. is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Daluwa B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller hanteert, net als Daluwa B.V. een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk erachter komen welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Extra info over Daluwa B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Daluwa B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Eindhoven. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Daluwa B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 56243839. Op deze website kan je ook inzien wat Daluwa B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een partner in de eigen buurt.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payroll onderneming zoals Daluwa B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Daluwa B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.