Dabster Systems Netherlands BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Dabster Systems Netherlands BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller hanteert, net als Dabster Systems Netherlands BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Dabster Systems Netherlands BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Dabster Systems Netherlands BV. Zo is deze organisatie gelegen in Amsterdam. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Dabster Systems Netherlands BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 69502862. Op deze webpagina kan je ook zien wat Dabster Systems Netherlands BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Dabster Systems Netherlands BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Dabster Systems Netherlands BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.