D-jobs uitzendburo is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. D-jobs uitzendburo kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over D-jobs uitzendburo

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf D-jobs uitzendburo. Zo is deze onderneming gevestigd in Oosterwolde. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, D-jobs uitzendburo is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 1101156. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat D-jobs uitzendburo ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met D-jobs uitzendburo neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als D-jobs uitzendburo is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je weten wat payrolling kost? Elk bedrijf bepaalt, net als D-jobs uitzendburo een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je gelijk inzien welke payroller het best bij jouw onderneming past.