CXC Global Management BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. CXC Global Management BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf kies, net als CXC Global Management BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je direct erachter komen welke payroller het meest bij jou past.

Extra informatie over CXC Global Management BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf CXC Global Management BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Schiphol. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. CXC Global Management BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 70104611. Op deze pagina kan je ook zien wat CXC Global Management BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller zoals CXC Global Management BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat een onderneming als CXC Global Management BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.