Culina Holding BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Culina Holding BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Culina Holding BV

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Culina Holding BV. Zo is deze onderneming gelegen in Breda. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Culina Holding BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 54795710. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Culina Holding BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een partner in de eigen omgeving.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller vergelijkbaar met Culina Holding BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat een bedrijf als Culina Holding BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf kies, net als Culina Holding BV een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je direct erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.