Crystal Tower Corporate Services BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Crystal Tower Corporate Services BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Crystal Tower Corporate Services BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Crystal Tower Corporate Services BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Amsterdam. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Crystal Tower Corporate Services BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 54560322. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Crystal Tower Corporate Services BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In dat geval is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Crystal Tower Corporate Services BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een bedrijf als Crystal Tower Corporate Services BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf rekent, net als Crystal Tower Corporate Services BV een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.