Crown Payroll B.V. is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Crown Payroll B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll organisatie zoals Crown Payroll B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

Het bedrijf dat een partner als Crown Payroll B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je weten wat payrolling kost? Ieder bedrijf kies, net als Crown Payroll B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welke payroll organisatie het best bij jou past.

Meer weten over Crown Payroll B.V.

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Crown Payroll B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Veghel. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Crown Payroll B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 17271106. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Crown Payroll B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen buurt.