Crew B.V. is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Crew B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payrollbedrijf zoals Crew B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een bedrijf als Crew B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Crew B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welke payroller het best bij jou past.

Meer informatie over Crew B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Crew B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Nijverdal. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Crew B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 8145559. Op deze pagina kan je ook lezen wat Crew B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen buurt.