Crevor Events is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Crevor Events kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Crevor Events

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Crevor Events. Zo is dit bedrijf gevestigd in Schiedam. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Crevor Events is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 59809388. Op deze pagina kan je ook zien wat Crevor Events ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroller vergelijkbaar met Crevor Events neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Crevor Events is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Iedere payroller hanteert, net als Crevor Events een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.